OTWÓRZ DRZWI DO TWOJEJ KARIERY ZAWODOWEJ

DZIEŃ OTWARTY SZKÓŁ ZDZ W WARSZAWIE

 

17 marca  2018 r. (SOBOTA) , START: godz. 10.00

Szkoły Zakładu Doskonalenia w Warszawie, ul. Podwale 13, Warszawska Starówka

 

 

10.00 – 12.00, Pracownia gastronomiczna, parter

Warsztaty kulinarne z ziemniakiem w roli głównej 

Prowadzący: Piotr Sarnowski

 

 

Tak naprawdę większość z nas lubi ziemniaki lub jak kto woli, kartofle i pyry. Tym razem pod nóż weźmiemy wszelkiej maści ziemniaki, udowadniając, że ziemniaki to nie rozgotowane purée, lecz warzywo godne królów. Będą ziemniaki na słono i na słodko, na sposób polski i zagraniczny. Każdy z uczestników warsztatów będzie miał zadanie - przygotować jedno danie ziemniaczane.  

Które danie ziemniaczane będzie najlepiej smakowało? Przyjdźcie i przekonajcie się sami!

 

Zapisy na warsztaty: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Podczas Dnia Otwartego będzie można obejrzeć sale w których prowadzone są zajęcia, pracownie komputerowe, profesjonalnie wyposażone pracownie specjalistyczne: kosmetyki estetycznej, fryzjerskiej, gastronomicznej, studio nagrań i realizacji dźwięku. Zainteresowani nauką w szkołach będą mogli również spotkać się i porozmawiać z nauczycielami oraz uczniami; dowiedzieć się więcej na temat nauki, przedmiotów i zajęć praktycznych, a także perspektyw zawodowych.

 

 

Zapraszamy serdecznie

 

 

PO ZIEMNIAKI PLAKAT